maandag 18 mei 2009

Soms moet je jezelf laten verwennen

Als hoofd (vakantie)planning van ons gezin ben ik nogal geneigd om de wensen van de rest van de gezinsleden voorop te stellen. Begrijp me niet verkeerd, een vakantie in Florida staat gelijk aan een te gekke vakantie, maar toch ...........

Een aantal weken geleden stelde Lex mij de vraag wat ik nou nog eens erg graag zou willen doen in Florida. Het antwooord was snel gegeven:

Discovery Cove

Manlief trok lijkwit weg, viel zowat van zijn stoel en de dollar tekens flitsten in zijn ogen. Mmmm, altijd gevaarlijk om naar het wensenlijstje van een vrouw te vragen ! De rationele argumenten tegen (duur, kids erg jong) en de emotionele argumenten voor (het is een grote wens, de kids gaan het zeker fantastisch vinden, we gaan toch ook al naar Busch Gardens en Seaworld dus dat geld ben je toch al "kwijt" en moet je eigenlijk af trekken van de tickets voor Discovery Cove, je hebt immers naast Discovery Cove ook 14 dagen toegang tot Busch Gardens, Seaworld & Aquatica en het is meteen een heel mooi verjaardagskado.......) vlogen over tafel. Wie denkt u dat er "gewonnen" heeft ?

Vandaag hebben we de knoop doorgehakt. Ik heb wat aanpassingen in de planning gedaan en "ineens" was 29 augustus vrij voor Discovery Cove. Na een laatste overleg met manlief heb ik de boeking gemaakt.


Dank je wel voor het mooie verjaardagskado schat.



Dolfijntjes we komen er aan hoor !


Aansluitend ook het hotel geboekt. Zoals voorspeld is het ook dit jaar weer Blue Heron Beach Resort in Lake Buena Vista geworden. Hier zullen wij vanaf woensdag 19 augustus tot zaterdag 5 september te vinden zijn. We kwamen bijna nog in de verleiding om gebruik te maken van free dining als je verblijft in een Disney hotel, maar geen enkel hotel (zelfs geen Disney hotel) kan het winnen van de ruimte die je hebt in een condo. Dit is voor ons de vierde keer dat we terug keren naar Blue Heron (met een Starbucks op het parkeerterrein) en we kijken nu al uit naar het lekkere bakkie Starbucks iedere ochtend.