zondag 10 mei 2009

Wat vier jij vandaag ?

Zondag 10 mei 2009: moederdag. Naast Moederdag hadden we vandaag nog een feestje. Vandaag over exact 99 dagen zitten we in het vliegtuig naar Tampa. De hoogste tijd voor een “pre-trip-party”.

Vanmiddag hebben we de kids verteld dat we gaan ! Natuurlijk hebben we de afgelopen weken wel wat lopen dromen (lees papa & mama probeerden het wensenlijstje van de kids duidelijk te krijgen), maar vandaag was dan de dag waarop het echte aftellen kon beginnen.

De snoetjes bij dit nieuws:



Negenennegentig dagen zijn heel veel nachtjes slapen en zeker als je pas 5 of 6 jaar oud bent. Hoe gaan we dat aanpakken ? We gaan een aftel-slinger maken. Dus gisteren ben ik de hele dag bezig geweest met het zoeken van plaatjes die betrekking hebben op onze Ratatouille vakantie.


Na heel veel print werk en zorgvuldig op maat snijden was alles klaar voor een mooie aftel-slinger.


“Mama, wat is dat voor een leeuw ?” “Dat is een leeuw in Busch Gardens, Merel.” “ Gaan we daar dan ook naar toe ??????” “Ja Merel, we gaan dit jaar ook naar Busch Gardens.”



Na al dat plakwerk werd er een mooi plekje gevonden voor deze bijzondere slinger.


Het aftellen kan nu echt beginnen. Elke ochtend mogen Merel of Fleming 1 schakel van de slinger af halen. De pre-trip-party werd afgesloten met een lekkere BBQ en een filmpje: Fantasia 2000. Op naar het volgende feestje………